гледания: 3194, популярност: 138

Arilena Ara - Nentori

изпратено от: TainaMaina

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori,nentori,nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori,nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori ,nëntori,nëntori.

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.
Моите сълзи изсъхнаха.
Устните ми загрубяха.
Слънцето не ме сгряваше.
Слънцето не ме сгряваше.

Болката е толкова голяма, колкото планина.
Сърцето ми не ми прощава.
Вече не те виждам
Вече не те познавам.

Проклинам този месец
Това ме остави завинаги сама
Ноември ми отне първата ми любов
Не искам този месец в календара вече
Ноември ми взе...
Този огън също изгасна
Ноември...

Бяхме пълни с огън
Месеците в календара
Когато ние бяхме заедно
Докато бяхме заедно

Аз плачех от радост
След теб, лудия
Казвах им на всички
И двамата им казвахме

Проклинам този месец
Това ме остави завинаги сама
Ноември ми отне първата ми любов
Не искам този месец в календара вече
Ноември ми отне
Този огън изгасна(умря) също
Не искам този месец
Не искам този месец
Ноември, Ноември, Ноември
Това разруши най-хубавата година.
Остави незаличим белег.
Този лош месец, взе всичко от мен
Пуснете го в ада
Пуснете го в ада
Ноември, Ноември

Не искам този месец в календара вече
Ноември, Ноември, Ноември

Не искам този месец в календара вече
Не искам този месец
Ноември ми отне
Ноември
Проклинам този месец
Това ме остави завинаги сама
Ноември
Ноември ми отне първата ми любов
Не искам този месец
Не искам този месец в календара вече
Ноември
Ноември
Ноември...
www.tekstove.info 2008-2017, връзка с нас, правила