RAP Techno чалга METAL ROCK Латино Деткски Преведени Чат Песни на Български Песни на Английски Песни на Гръцки Песни на Сръбски Песни на Френски Песни на Руски Песни на Немски Песни на Италиански
Друг текст

Покажи коя е песента
етка товарам
Ебам и правам пари, се осеќам ко да ја губам уметноста
Почнав да го идолизирам Светозар
Растен во гето на ајвар и паштета
Морски плодови, кавијари нејкам
Немачкаwww.tekstove.info 2008-2015 версия 2.7b връзка с нас